Termometr do żywności z minutnikiem E2157
Opis produktu
Praktyczny pomocnik przy przygotowywaniu potraw, który dokładnie mierzy temperaturę wewnątrz pieczonego mięsa. Dzięki temu mięso upiecze się idealnie.
Parametry
| Marka | EMOS |
|---|---|
| Główny kod zamówienia | E2157 |
| Kod produktu | 2603015000 |
| EAN | 8592920038307 |
| rodzaj | przewodowy |
|---|---|
| temperatura zewnętrzna | -20°C do +250°C, co 1°C |
| temperatura wewnętrzna | nie |
| zegar | nie |
| wilgotność zewnętrzna | nie |
| wilgotność wewnętrzna | nie |
| budzik | nie |
| sonda przewodowa do czujnika | 1,4 m |
|---|---|
| zasięg na otwartej przestrzeni | nie |
| dodatkowe czujniki | nie |
| 12/24 godzinny format czasu | nie |
| min. i maks. temperatura | nie |
| magnes do mocowania | tak |
| ostrzeżenie temperaturowe | tak |
| strefy czasowe | nie |
| data | nie |
| stoper | tak |
| zasilanie stacji | 1× 1,5 V AAA (brak w zestawie) |
| kalendarz | nie |
| odliczanie czasu maksymalnie od | 99 minut 59 sek. |
| pamięć ostatniej wartości | tak |
| trend temperatury | nie |
| podświetlany kolorowy wyświetlacz (black mask) | nie |
| podświetlenie LED wyświetlacza | nie |
| jednostki temperatury | °C/°F |
| możliwość zawieszenia na ścianie | tak |
| zasilanie czujnika | nie |
| powtarzane budzenie | nie |
| częstotliwość | nie |
| zasilacz sieciowy | nie |
| indeks temperatury | nie |
| trend ciśnienia | nie |
| ciągłe podświetlenie | nie |
| wymiary wyświetlacza | 47 × 21 mm |
| wymiary czujnika | nie |
| wymiary głównej jednostki | 18 × 65 × 70 mm |
| opakowanie | 1 szt., pudełko |
Opinie o produkcie (90%)
Dokumenty do pobrania
FAQ – częste pytania
Tak, możesz używać metalowej części sondy w ten sposób do maksymalnej temperatury gotowania 250°C.
.Na termometrze można wybrać pożądaną temperaturę. Jeśli jednak użyjesz termometru w tej odwrotnej procedurze, będzie on wydawał sygnały dźwiękowe aż do osiągnięcia pożądanej (niższej) temperatury.
Niestety w każdej stacji pogodowej/termometrze zawsze jest jakaś różnica w dokładności pomiaru temperatury i wilgotności. Jeśli chcesz mieć w 100% dokładne urządzenie polecam termometr kalibrowany + profesjonalnie kalibrowany co 2 lata.
Polecamy kontakt z firmą KALIST, która zajmuje się kalibracjami.
.Urządzenie nie jest przeznaczone do rozbudowy. Z punktu widzenia gwarancji będzie to ingerencja w urządzenie. Z perspektywy inżynierskiej myślę, że funkcjonalność będzie miała wpływ na ten długi trop.
.